دسرها، میان وعدهها و نوشیدنیها
دسرهای معمولی معمولاً کالری، چربی اشباع و کلسترول (و شاید چربی ترانس) بالایی دارند. شما میتوانید میزان مصرف این گونه غذاها را کاهش دهید. مصرف میوه، ماست میوهای بدون چربی، ماست منجمد بدون چربی یا کم چرب و بستنی کمچرب (3گرم چربی در هرنیم فنجان یا کمتر) یا ژله طعمدار و شربت کم شیرین جایگزینهای خوبی میباشند.
میان وعدههای خود را از میان گروههای سالمتر غذایی انتخاب کنید: میوهها، سبزیجات خام، بیسکویتکمچرب، پففیل بدون چربی و بدون کره انتخابهای خوبی هستند. در مغازهها بدقت برچسبهای غذایی را مطالعه کنید و از مصرف غذاهای حاوی مقادیر زیاد چربیهای ترانس و سدیم پرهیز کنید.
از نوشیدنیهایی مانند آب آشامیدنی، آب سبزیجات، نوشیدنیقندیکمکالری، قهوه یا چایی استفاده کنید. با انتخاب دسرها، میان وعدهها و نوشیدنیهای مناسب، میتوانید روزانه واحدهای غذایی بیشتری از میوهها و سبزیجات را بجای غذاهای کم ارزش و تنقلات دریافت نمایید.
تهیه و تنظیم : دکتر اکبر نیک پژوه – متخصص طب پیشگیری و پزشکی اجتماعی