داروهای کاهنده حجم کار قلب
داروهایی که در این زمینه به قلب شما کمک می‌کنند عبارتند از: مهارکننده‌های ACE و مهارکننده‌های گیرنده آنژیوتانسین (ARBs).

مهارکننده‌های ACE
مهارکننده‌های ACE (صفحات98و257) که زمانی برای کاهش فشارخون تجویز می‌شد امروزه به طور گسترده‌ای برای درمان نارسایی قلبی تجویز می‌شود. مهارکننده‌های ACE با مهار کردن تولید آنژیوتانسین 2 (هورمونی که رگ‌های خونی را منقبض می‌کند و به مقدار فراوان در افراد دچار نارسایی قلبی یافت می‌شود)، می‌توانند اثرات مفیدی مثل گشاد (شل) کردن رگ‌ها و کاهش کار قلب به هنگام پمپ کردن خون داشته باشند. در یک فرد مبتلا به نارسایی قلبی، مهارکننده‌های ACE نه تنها باعث کاهش علایم می‌شوند، بلکه باعث افزایش امید به زندگی نیز می‌شوند. عوارض جانبی شایع عبارتند از: سرگیجه، فشارخون پایین، سرفه، واکنش آلرژیک، افزایش خطرناک سطوح پتاسیم و مشکلات کلیوی. 

ARBs (مهارکننده‌های گیرنده آنژیوتانسین)
ARBs گروه جدیدتری از داروهای پرمصرف در درمان فشارخون‌بالا می‌باشند. این داروها در افراد دچار نارسایی قلبی نیز که نمی‌توانند از مهارکننده‌‌‌هایACE مصرف کنند، تجویز می‌شوند. مهارکننده‌هایACE، نیز همانند ARB‌ها از طریق جلوگیری از بروز اثرات هورمون آنژیوتانسین 2 و باز نگه داشتن رگ‌های خونی و کاهش دادن فشارخون عمل می‌کنند. مهارکننده‌های ACEبه خلاف ARB ها تولید آنژیوتانسین را کاهش نمی‌دهند، بلکه جلوی بروز اثرات آن را می‌گیرند. عوارض جانبی شایع این داروها عبارتند از: سرگیجه و سردرد. درصورت وقوع عوارض جانبی آزارنده باید با پزشکتان تماس بگیرید.
مهارکننده ARB و ACE ها هر دو می توانند باعث افزایش سطوح پتاسیم گردند و بر کارکرد کلیه تاثیر بگذارند. بنابراین ممکن است پزشک به طور مرتب خون شما را آزمایش نماید. شما باید از خوردن برخی از غذاها و محصولاتی مانند جایگزین‌های نمک های رژیمی خودداری کنید چرا که این مواد حاوی پتاسیم بالایی می‌باشند.
تهیه و تنظیم : دکتر اکبر نیک پژوه – متخصص طب پیشگیری و پزشکی اجتماعی